Våra specialprojekt

Vi på Stadax Betongteam utför ofta projekt som ligger ”utanför ramarna”. Det kan tex handla om lite speciella önskemål och krav. Stadax ger dig helt enkelt större frihet.

Vi vill passa på att påpeka att samtliga bilder på vår hemsida är exempel på hur det skulle kunna komma att se ut efter en slipning. Alla golv är olika och svarar därför olika på slipning. Vi uppmanar alla att noga sätta sig in i vad ett slipat och polerat betonggolv innebär.

Är du i ”husbyggartankar” vill vi presentera vår samarbetspartner Halmstads Stenhus AB som gärna hjälper dig att skapa din drömvilla. De är mycket väl insatta i våra olika golvlösningar och kan därför hjälpa dig att samordna en helhetsentreprenad så att du slipper obehagliga överraskningar.

Besök deras hemsida www.halmstadsstenhus.se och skaffa dig inspiration. Där kan du även se bl.a. våra golvlösningar i villamiljö.

I ett projekt ville kunden själv lägga stenar i betongen som vi skulle exponera i färdigt golv. Allt är möjligt. Golvet på bilden väntar på en slutlig polering.

 

 

Kjell-stor-granit

KLICKA HÄR

för att få snabb hjälp!

Stäng

  Fyll i kontaktformuläret, så kontaktar vi dig så snarast möjligt.

  Företag:

  Kontaktperson:

  Email:

  Adress:

  Telefon:

  Projektnamn:

  Typ av objekt: (Industri, Publik miljö, Privatbostad, etc) :

  Antal kvadratmeter:

  Projektets adress:

  Nedan markerar jag vad jag vill ha hjälp med:

  Jag vill renovera ett gammalt golvJag vill behandla ett nygjutet golvJag önskar framslipad ballastJag önskar ingen synlig ballast/stenHögblanktMattSidenmattNaturstenslipning/renoveringFörbättrat fläckskydd

  Uttryck dina tankar och önskemål här:

  Skriv in följande kod: captcha