E-GRIND: Slipmetod för de riktigt stora betonggolven

Tidsbesparande och kostnadseffektivt

Det nya golvbehandlingssystemet E-grind förbättrar avsevärt betonggolvets utseende, slitstyrka och nötningsbeständighet.

E-Grind minskar dramatiskt den tid det normalt tar att slipa och polera ett betonggolv. Slutresultatet är ett vackert, funktionellt, slitstarkt och i alla avseenden högkvalitativt golv. Det är perfekt för lager och produktions- anläggningar, industribyggnader, stora butiker, skolor, sjukhus och kommersiella kontorsbyggnader.

e-grind-3

Lätt att rengöra

Ett behandlat golv blir lätt att rengöra och problematiska märken från däck kan lätt tas bort genom rengöring. Den Betongsealer som används i processen minskar upptagandet av fett, vatten och smuts och minskar dessutom underhållskostnaderna dramatiskt.

Dammfria

Denna unika teknik tar bort det mikroskopiska översta lagret av ojämnheter på betonggolvet med hjälp av en patenterad slip- och poler- metod. Betongimpregneringen som används är miljövänlig och penetrerar betongens ytskikt. En kemisk reaktion sker, och mineraldammpartiklar kan inte längre lämna ytan. Den behandlade ytan härdas och blir mer motståndskraftig mot nötning.

Slitstarka

Polerade betonggolv är mycket slitstarka och flagnar inte som andra ytor som epoxibeläggningar, målade golv etc.

Fördelar med golv­slipsystemet

När golvet har behandlats är det härdat, slätt, polerat och smutsavstötande. Dessutom minskar skötselkostnaderna dramatiskt.

Slipade och polerade betonggolv anses vara golv som inte kräver mycket underhåll, då de är mer slitstarka och lättare att rengöra än många andra golvlösningar. Polerad betong betraktas som ett bra och miljömässigt hållbart golvalternativ då ett befintligt material används. Det anses vara en miljövänligare lösning jämfört med alla andra lösningar och bidrar till och med till att minska elanvändningen tack vare golvytans höga reflektionsförmåga.

100% dammfritt

Slipad och polerad betong tillsammans med den impregnering som utförs bidrar till att få bort problem med damm och allergiframkallande ämnen och förhindrar mögeltillväxt. Ett slipat och polerat betonggolv flagnar inte som målade golv eller golv med beläggningar kan göra. En behandlad betongyta är extremt kostnadseffektiv, mycket mer slitstark och har mycket längre livslängd jämfört med traditionella industrigolv. Installationen kan utföras utan att produktionen störs, och processen är helt dammfri. Vattengenom- trängningen minskas i enlighet med DIN 52617 och DIN EN ISO15148 med mer än 90 %.

Framtidens slipteknik

E-Grind tar slipad och polerad betong in i framtiden. Den traditionella sliptekniken som används idag är för långsam för att vara attraktiv på riktigt stor golvytor. Med E-Grind-metoden har vi löst problemet utan att göra avkall på kvaliteten.

Sparar energi och skyddar miljön

Både det färdiga golvet och framställningsprocessen är miljövänliga. E-Grind är därför ett perfekt komplement till andra slipkoncept.

e-grind-logo-cert

KLICKA HÄR

för att få snabb hjälp!

Stäng

  Fyll i kontaktformuläret, så kontaktar vi dig så snarast möjligt.

  Företag:

  Kontaktperson:

  Email:

  Adress:

  Telefon:

  Projektnamn:

  Typ av objekt: (Industri, Publik miljö, Privatbostad, etc) :

  Antal kvadratmeter:

  Projektets adress:

  Nedan markerar jag vad jag vill ha hjälp med:

  Jag vill renovera ett gammalt golvJag vill behandla ett nygjutet golvJag önskar framslipad ballastJag önskar ingen synlig ballast/stenHögblanktMattSidenmattNaturstenslipning/renoveringFörbättrat fläckskydd

  Uttryck dina tankar och önskemål här:

  Skriv in följande kod: captcha