Sanera och slipa betong

Slipa betonggolv med Stadax expertis

I dagens affärsklimat är tillgänglighet, kvalitet och smidiga administrativa processer avgörande. För att möta dessa krav har vi skapat ett eget affärssystem. Detta, tillsammans med tillgången till branschens mest erfarna och skickliga betongslipare, ger Stadax en unik position. Välkommen till Stadax – ditt förstaval för betonggolvsarbete!

”Det är ett spännande uppdrag att arbeta som arbetsledare på Stadax Betongteam inom betongslipning och sanering” säger Royne Hagman. Trots vår framskjutna position inom betonggolv vill vi inte luta oss tillbaka. Vi arbetar hela tiden på att bli bättre. Vårt webbaserade Affärsystem Ordersystemet 3.0 är ett verktyg som hjälper och i vissa fall tvingar oss att ”göra rätt”. Det underlättar verkligen vårt arbete.

Erfarna och skickliga hantverkare för bästa kvalitet

Stadax främsta framgångsfaktor är våra erfarna och skickliga hantverkare inom betongslipning. Vid behov har vi även partners inom vårt nätverk Confloor, vilket gör att vi kan hantera hög arbetsbelastning och genomföra de största projekten samtidigt som vi garanterar ”Stadax-kvalitet” över hela Skandinavien.

Stadax är ledande inom betonggolv

Vi tar ansvar för vår ställning som en ledande aktör inom betonggolv. Vi ser till att vara konkurrenskraftiga och hålla högsta standard. Behöver du hjälp med ditt golvarbete? Kontakta oss, och vi kommer att säkerställa att du får tillgång till det senaste och bästa som marknaden har att erbjuda.

KLICKA HÄR

för att få snabb hjälp!

Stäng

  Fyll i kontaktformuläret, så kontaktar vi dig så snarast möjligt.

  Företag:

  Kontaktperson:

  Email:

  Adress:

  Telefon:

  Projektnamn:

  Typ av objekt: (Industri, Publik miljö, Privatbostad, etc) :

  Antal kvadratmeter:

  Projektets adress:

  Nedan markerar jag vad jag vill ha hjälp med:

  Jag vill renovera ett gammalt golvJag vill behandla ett nygjutet golvJag önskar framslipad ballastJag önskar ingen synlig ballast/stenHögblanktMattSidenmattNaturstenslipning/renoveringFörbättrat fläckskydd

  Uttryck dina tankar och önskemål här:

  Skriv in följande kod: captcha