Betongslipning och sanering

Vi kan slipa betonggolv

Idag gäller det att vara tillgänglig, kunna garantera kvalitet och förenkla pappersarbetet. Därför har vi utvecklat ett eget Affärssystem för att klara detta, detta och att vi har vi tillgång till marknadens mest erfarna och skickliga hantverkare inom betongslipning och betonggolv gör att vi har en  unik ställning i branschen. Välkommen till Stadax – proffs på att slipa betonggolv!

”Det är ett spännande uppdrag att arbeta som produktionsansvarig inom betongslipning och sanering” säger Royne Hagman. Trots att vi är nummer ett inom betonggolv vägrar vi luta oss tillbaka. Vi arbetar hela tiden på att bli bättre. Vårt webbaserade Affärsystem Ordersystemet 3.0 är ett verktyg som hjälper och i vissa fall tvingar oss att ”göra rätt”. Det underlättar verkligen vårt arbete.

Erfarna och skickliga hantverkare

Stadax viktigaste framgångsfaktor är tillgången till marknadens mest erfarna och skickliga hantverkare inom betongslipning. Och räcker vi inte till så har vi partners inom det egna nätverket Confloor som gör att vi klarar extremt hög arbetsbelastning och de största projekten och samtidigt säkerställa ”Stadax-kvalitet” i hela Skandinavien.

Ledande inom betonggolv

Vi kan alltså inte skylla på någon annan om vi inte fortsättningsvis kommer att vara den ledande aktören inom området betonggolv! Vill du ha hjälp med din golvlösning? Hör bara av dig till oss så skall vi se till att du får det senaste och bästa marknaden har att erbjuda.

KLICKA HÄR

för att få snabb hjälp!

Stäng

  Fyll i kontaktformuläret, så kontaktar vi dig så snarast möjligt.

  Företag:

  Kontaktperson:

  Email:

  Adress:

  Telefon:

  Projektnamn:

  Typ av objekt: (Industri, Publik miljö, Privatbostad, etc) :

  Antal kvadratmeter:

  Projektets adress:

  Nedan markerar jag vad jag vill ha hjälp med:

  Jag vill renovera ett gammalt golvJag vill behandla ett nygjutet golvJag önskar framslipad ballastJag önskar ingen synlig ballast/stenHögblanktMattSidenmattNaturstenslipning/renoveringFörbättrat fläckskydd

  Uttryck dina tankar och önskemål här:

  Skriv in följande kod: captcha