Riva och sanera betonggolv och golvbeläggningar

Förutom att Stadax river och tar bort golvbeläggningar som epoxy, betong, spackel etc. utför vi även mindre rivningsarbeten. Det är ett naturligt verksamhetsområde eftersom vår huvudsysselsättning består i att leverera golvlösningar till våra kunder som består i att renovera och förädla befintlig konstruktionsbetong.

Många gånger behöver man riva och sanera befintliga golvbeläggningar först och då vill Stadax kunna erbjuda en helhetslösning vilket många gånger innebär samtlig rivning och sanering.

Vi hjälper dig

Vi på Stadax erbjuder rivning och sanering av alla typer av golvbeläggningar, detta innebär att vi avlägsnar befintligt golvmaterial genom slipning, fräsning, bilning eller vad som krävs. Fördelen med att diamantslipa en betongyta är att underlaget direkt är redo för att kunna beläggas med exempelvis en ny matta eller annan typ av beläggning.

Eftersom Stadax har medarbetare som tidigare varit många år i Byggbranschen erbjuder vi även tjänster inom övrig Rivning och Demolering av väggar och tak m.m.

Vi hjälper dig att slipa mattrester och även avlägsna och slipa limrester. I samband med att exempelvis en matta eller andra tjocka beläggningar ska saneras och rivas så slipas även lim och mattrester bort till en ren betongyta färdig att beläggas med nytt material eller diamantslipas upp i flera steg i successivt finare diamanter till ett underhållsfritt, slitstarkt och miljövänligt betonggolv.

Maskinpark av hög kvalitet

Stadax använder sig enbart utav kvalitativa maskiner och vi har en omfattande maskinpark att tillgå. Detta gör att vårt arbete utförs på det allra effektivaste av sätt med de främsta och mest kvalitativa maskinerna som finns på marknaden. Det innebär i sin tur att våra medarbetare kan arbeta i en god arbetsmiljö och på ett säkert sätt vilket är viktiga faktorer för ett gott slutresultat för våra beställare.

KLICKA HÄR

för att få snabb hjälp!

Stäng

  Fyll i kontaktformuläret, så kontaktar vi dig så snarast möjligt.

  Företag:

  Kontaktperson:

  Email:

  Adress:

  Telefon:

  Projektnamn:

  Typ av objekt: (Industri, Publik miljö, Privatbostad, etc) :

  Antal kvadratmeter:

  Projektets adress:

  Nedan markerar jag vad jag vill ha hjälp med:

  Jag vill renovera ett gammalt golvJag vill behandla ett nygjutet golvJag önskar framslipad ballastJag önskar ingen synlig ballast/stenHögblanktMattSidenmattNaturstenslipning/renoveringFörbättrat fläckskydd

  Uttryck dina tankar och önskemål här:

  Skriv in följande kod: captcha