E-Grind®. 1000-2000 kvm färdigslipad och polerad yta per dag!

Stadax har i dagarna avtalat om agentur i Sverige på en ny slipteknik som innebär enorma kvantiteter färdigslipad golvyta per dag. Tillsammans med en av våra diamantverktygsleverantörer FAV i Tyskland har vi tagit fram en process som gör det intressant för kunder med de riktigt stora betongytorna att slipa och polera sin betonggolv. Systemet tillhandahålls av Becosan. Kontakta oss om du vill veta mer.

 

KLICKA HÄR

för att få snabb hjälp!

Stäng

Fyll i kontaktformuläret, så kontaktar vi dig så snarast möjligt.

Företag:
Kontaktperson:
Email:
Adress:
Telefon:
Projektnamn:
Typ av objekt: (Industri, Publik miljö, Privatbostad, etc) :
Antal kvadratmeter:
Projektets adress:
Nedan markerar jag vad jag vill ha hjälp med:
 Jag vill renovera ett gammalt golv Jag vill behandla ett nygjutet golv Jag önskar framslipad ballast Jag önskar ingen synlig ballast/sten Högblankt Matt Sidenmatt Naturstenslipning/renovering Förbättrat fläckskydd
Uttryck dina tankar och önskemål här:
[recaptcha]