Vikingskipa väljer golvlösning från Stadax

När Veidekke skall välja golvlösning till Vikingskipa i Norska Hamar blir det Stadax egna E-Grind. Ytan som diamantslipas och impregneras är 10.000 kvm. Alf Egil Mathisen på Veidekke och Trond Solberg på Hæhre Gulvstøp AS har förstått fördelarna med denna typ av golvlösning och är de som varit initiativtagare i projektet.

Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete i kommande projekt.

 

 

Alf Egil Mathisen Veidekke och Ingmar Bergman Stadax

Alf Egil Mathisen Veidekke och Ingmar Bergman Stadax

KLICKA HÄR

för att få snabb hjälp!

Stäng

Fyll i kontaktformuläret, så kontaktar vi dig så snarast möjligt.

Företag:
Kontaktperson:
Email:
Adress:
Telefon:
Projektnamn:
Typ av objekt: (Industri, Publik miljö, Privatbostad, etc) :
Antal kvadratmeter:
Projektets adress:
Nedan markerar jag vad jag vill ha hjälp med:
 Jag vill renovera ett gammalt golv Jag vill behandla ett nygjutet golv Jag önskar framslipad ballast Jag önskar ingen synlig ballast/sten Högblankt Matt Sidenmatt Naturstenslipning/renovering Förbättrat fläckskydd
Uttryck dina tankar och önskemål här:
[recaptcha]