Stadax/Confloor på Nordbygg 2016. Se vår monter…

banner-nb2016a confloor-1

Stadax kommer att medverka som utställare tillsammans med Confloorgruppen på Nordbygg 2016. Du hittar oss i B-Hallen i monter B15:02. Stadax har varit en initiativtagare till Confloor och känner sig därför extra stolta och glada över de framgångar Confloor har.

Under dagarna på Nordbygg kommer vi att berätta mer om oss och Confloor och vilken nytta du har av att anlita företag i Confloorgruppen. Vi kommer även att låta våra partners/leverantörer medverka i vår monter och informera om hur vi samarbetar till våra kunders nytta.

HTC Sweden AB presenterar samarbetet här…klicka här http://www.htc-floorsystems.com/sv-SE/Common/Media/News/2016/Nordbygg%202016.aspx

Läs mer om Nordbygg här…

Läs mer om Confloor här…

Vi vill även passa på att gratulera och skryta lite över vår Kollega i Confloorgruppen Concreto som nyligen tog hem ett prestigefullt pris i god Confloor-anda. Grattis Concreto!

Läs mer här…

KLICKA HÄR

för att få snabb hjälp!

Stäng

  Fyll i kontaktformuläret, så kontaktar vi dig så snarast möjligt.

  Företag:

  Kontaktperson:

  Email:

  Adress:

  Telefon:

  Projektnamn:

  Typ av objekt: (Industri, Publik miljö, Privatbostad, etc) :

  Antal kvadratmeter:

  Projektets adress:

  Nedan markerar jag vad jag vill ha hjälp med:

  Jag vill renovera ett gammalt golvJag vill behandla ett nygjutet golvJag önskar framslipad ballastJag önskar ingen synlig ballast/stenHögblanktMattSidenmattNaturstenslipning/renoveringFörbättrat fläckskydd

  Uttryck dina tankar och önskemål här:

  Skriv in följande kod: captcha