Stadax vinner upphandling om Skateboardanläggning

Visste du det här om Stadax?

Tillsammans med en legend inom Skateboardvärlden Magnus Ljungdell bygger vi nu vår tredje Skatepark…denna gång är det Tantolunden i Stockholm som skall få sin nya park. Parken i Borlänge avslutas och överlämnas denna vecka och vi förflyttar oss som sagt till Sveriges huvudstad var vi kommer att befinna oss några veckor framöver. Vi vill rikta ett stort tack till Stockholms Stad för förtroendet.

Tantolunden Skatepark

KLICKA HÄR

för att få snabb hjälp!

Stäng

Fyll i kontaktformuläret, så kontaktar vi dig så snarast möjligt.

Företag:
Kontaktperson:
Email:
Adress:
Telefon:
Projektnamn:
Typ av objekt: (Industri, Publik miljö, Privatbostad, etc) :
Antal kvadratmeter:
Projektets adress:
Nedan markerar jag vad jag vill ha hjälp med:
 Jag vill renovera ett gammalt golv Jag vill behandla ett nygjutet golv Jag önskar framslipad ballast Jag önskar ingen synlig ballast/sten Högblankt Matt Sidenmatt Naturstenslipning/renovering Förbättrat fläckskydd
Uttryck dina tankar och önskemål här:
[recaptcha]