Stadax vinner uppdrag för Åhléns

Uppdraget med Åhléns varhus på Nordstan i Göteborg tar oss tillbaka till rötterna”… säger Conny Fagerman Projektledare och säljare på Stadax Betongteam.
Stadax har under flera år blivit välkända inom området ”slipade och polerade betonggolv” en marknad som vi varit med och utveckla till vad det är idag. Parallellt har vi alltid arbetet inom området rivning och sanering av gamla beläggningar från betonggolv. Detta, även om Slipade och Polerade betonggolv låtits ta överhand.
I och med Åhlénsprojektet känns det som vi är tillbaka till rötterna säger Conny… vi är tacksamma för uppdraget som innebär att vi skall riva befintliga golv och säkerställa konstruktionsbetongen som godkänd för nya klinkerplattor.
Ytan är 4600 kvm och arbetet sker i etapper där målet är att få igång försäljning så snabbt som möjligt på de nyrenoverade ytorna.
”-Det ställs väldigt höga krav på oss entreprenörer att vara effektiva, flexibla och lösningsorienterade så att vi lyckas hålla Åhléns tidsplan, en stor och inspirerande utmaning… fortsätter Conny.
Inom kort kan du besöka ett nytt och inbjudande Åhléns på Nordstan i Göteborg där vi på Stadax Betongteam har varit en bidragande faktor.

Conny Fagerman

KLICKA HÄR

för att få snabb hjälp!

Stäng

  Fyll i kontaktformuläret, så kontaktar vi dig så snarast möjligt.

  Företag:

  Kontaktperson:

  Email:

  Adress:

  Telefon:

  Projektnamn:

  Typ av objekt: (Industri, Publik miljö, Privatbostad, etc) :

  Antal kvadratmeter:

  Projektets adress:

  Nedan markerar jag vad jag vill ha hjälp med:

  Jag vill renovera ett gammalt golvJag vill behandla ett nygjutet golvJag önskar framslipad ballastJag önskar ingen synlig ballast/stenHögblanktMattSidenmattNaturstenslipning/renoveringFörbättrat fläckskydd

  Uttryck dina tankar och önskemål här:

  Skriv in följande kod: captcha