Stadax in i de Norska finrummen.

Swixprojektet i norska Lillehammer leder Stadax in i de Norska finrummen. (Läs mer om projektet här) Arbetet med betonggolven åt det Norska världsberömda Swix blev en oväntad succé för Stadax. Stadax levererade en helhetslösning med allt från gjutning till fullt färdigt golv. Stadax är mer än nöjda med både beställare Norska A-Bygg A/S och Byggherre Swix. 

Norska beställarsidan visade sig från sin bästa sida. Professionellt från början till slut.

Då trivs vi på Stadax.

Norska Risolve A/S var anlitad som Byggledare och det var med Frode Cato Jacobsen som Stadax hade att göra. Från första telefonsamtal till en lyckad slutbesiktning UA, byggdes en ömsesidig respekt upp och grunden för ett fortsatt samarbete växte fram.

Att finna människor som har samma ambitionsnivå och samma syn på moral och etik i arbetslivet är viktigt för Stadax. I Risolve har vi gjort det anser vi på Stadax. Det har lett fram till ett organiserat samarbete där vi slår ihop våra kompetenser till våra kunders trygghet. Stadax/Risolve kommer nu att under ett paraply erbjuda den Norska marknaden golvlösningar som innebär bästa kvalitet till lägsta kostnader. Vi hoppas att du kommer att kontakta oss för att undersöka hur vi kan hjälpa dig i ditt projekt.

Risolve Logo Liten

KLICKA HÄR

för att få snabb hjälp!

Stäng

  Fyll i kontaktformuläret, så kontaktar vi dig så snarast möjligt.

  Företag:

  Kontaktperson:

  Email:

  Adress:

  Telefon:

  Projektnamn:

  Typ av objekt: (Industri, Publik miljö, Privatbostad, etc) :

  Antal kvadratmeter:

  Projektets adress:

  Nedan markerar jag vad jag vill ha hjälp med:

  Jag vill renovera ett gammalt golvJag vill behandla ett nygjutet golvJag önskar framslipad ballastJag önskar ingen synlig ballast/stenHögblanktMattSidenmattNaturstenslipning/renoveringFörbättrat fläckskydd

  Uttryck dina tankar och önskemål här:

  Skriv in följande kod: captcha