Nu lanserar vi Ordersystemet 3.0

Ordersystemet_Logo_mars2017_1rad

Ett projekt som startade 2004 har nu nått något som börjar likna ett slut. Varför vi säger så är därför att alla som utvecklat ett affärssystem vet att det är inte meningen att det skall ta slut. De viktiga bitarna är på plats och nu börjar vi med de roliga detaljerna.

Vi är ändå där att vi stolt kan meddela att vi hade release fredagen den 24/3-17 av Ordersystemet 3.0. Då har Stadax som enda företag arbetat i systemet under ett par veckor i skarpt läge och kände att vi nu med trygghet kan låta andra kvalitetsmedvetna företag få del av det.

Utbildningen för personalen hade vi på Bruket i Varberg och vår partner Infosective AB Rickard Svenningsson var den som höll i taktpinnen. Dagen avslutades med en god middag och bowling.

Ordersystemet 3.0 är ett processorienterat system som hjälper och stöder verksamheten i företaget från kundförfrågan till faktura. Vi har dessutom i den nya versionen lagt in en bokföringsmodul.

Ordersystemet 3.0 styr processerna i företaget och ”tvingar” alla medarbetare att göra rätt, påminner om aktiviteter och minimerar de mänskliga felen. Man kan skapa dokument direkt i systemet eller ladda upp externa.

Våra hantverkare som är ute på fältet sköter all sin rapportering via ett mobilgränssnitt. Vi vill att de skall ha det enkelt och smidigt.

Vill du veta mer om Ordersystemet 3.0 är det bara att höra av sig till Stadax Henric Kärrstedt.

KLICKA HÄR

för att få snabb hjälp!

Stäng

  Fyll i kontaktformuläret, så kontaktar vi dig så snarast möjligt.

  Företag:

  Kontaktperson:

  Email:

  Adress:

  Telefon:

  Projektnamn:

  Typ av objekt: (Industri, Publik miljö, Privatbostad, etc) :

  Antal kvadratmeter:

  Projektets adress:

  Nedan markerar jag vad jag vill ha hjälp med:

  Jag vill renovera ett gammalt golvJag vill behandla ett nygjutet golvJag önskar framslipad ballastJag önskar ingen synlig ballast/stenHögblanktMattSidenmattNaturstenslipning/renoveringFörbättrat fläckskydd

  Uttryck dina tankar och önskemål här:

  Skriv in följande kod: captcha