Godkänd Kvalitét & Miljörevision

Stadax Ledningssystem revideras varje år i November. Idag (2015-11-12) har vi synats i sömmarna av oberoende revisorer och klarat oss med beröm godkänt. Givetvis finns det saker vi vill förbättra till nytta för våra kunder, medarbetare och partners. Vi fortsätter vår ständiga strävan att förbättra oss. Läs mer om vårt Kvalitét & Miljöarbete här…

KLICKA HÄR

för att få snabb hjälp!

Stäng

Fyll i kontaktformuläret, så kontaktar vi dig så snarast möjligt.

Företag:
Kontaktperson:
Email:
Adress:
Telefon:
Projektnamn:
Typ av objekt: (Industri, Publik miljö, Privatbostad, etc) :
Antal kvadratmeter:
Projektets adress:
Nedan markerar jag vad jag vill ha hjälp med:
 Jag vill renovera ett gammalt golv Jag vill behandla ett nygjutet golv Jag önskar framslipad ballast Jag önskar ingen synlig ballast/sten Högblankt Matt Sidenmatt Naturstenslipning/renovering Förbättrat fläckskydd
Uttryck dina tankar och önskemål här:
[recaptcha]