Hur mår vi?

Vi menar att mycket handlar om vad väljer att fokusera på.

Vad väljer du att fokusera på?

Det är givetvis inte nyttigt att vara naiv och stänga ute verkligheten. Men den är vad den är och är en utmaning att påverka i större grad…stånga dig inte blodig. Sjukdom, dålig ekonomi, det rådande världsläget o.s.v. skall vi ha respekt för och göra det bästa av men ändå kan detta vara för tungt för många.

Då får man välja att fokusera på  mindre viktiga saker men som ändå kan vara ett ljus i tillvaron.

Stadax Betongteam väljer att glädjas över en framgångsrik period vi kan se tillbaka på men framför allt vill vi glädjas över att orderstocken  byggts på under en tid med en hel del större projekt med start under 2023. Vi kan ur ett egoistiskt perspektiv bara känna framtidstro.

Stadax har varit verksamma under snart 4 decennier och i nuvarande ägarform sedan 2013. Stadax Betongteam har stått starka i med och motgång. Vi är våra ledord…”Ordning & Reda, Glädje och Respekt”. Stadax medarbetare brinner för detta…vi är övertygade om att det är nyckeln till vår starka ställning i vår bransch. Vi hoppas vi kan smitta av kollegor, konkurrenter och leverantörer med vår positiva inställning.

Det vi vill framhålla är mjuka värden som vi vill att du som kund ska uppleva. Det betyder betydligt mer än bilder på blanka golv och annan information man kan läsa om på hemsidor och i Sociala Medier som i och för sig kan vara roligt att berätta om.

Vi anser att du måste uppleva Stadax själv för att förstå. Allt handlar egentligen om individerna på Stadax. Det är de som är nyckeln till framgång.

En stolt, glad och nöjd företagsledare

Henric Kärrstedt

KLICKA HÄR

för att få snabb hjälp!

Stäng

  Fyll i kontaktformuläret, så kontaktar vi dig så snarast möjligt.

  Företag:

  Kontaktperson:

  Email:

  Adress:

  Telefon:

  Projektnamn:

  Typ av objekt: (Industri, Publik miljö, Privatbostad, etc) :

  Antal kvadratmeter:

  Projektets adress:

  Nedan markerar jag vad jag vill ha hjälp med:

  Jag vill renovera ett gammalt golvJag vill behandla ett nygjutet golvJag önskar framslipad ballastJag önskar ingen synlig ballast/stenHögblanktMattSidenmattNaturstenslipning/renoveringFörbättrat fläckskydd

  Uttryck dina tankar och önskemål här:

  Skriv in följande kod: captcha